25 de març 2009

La Fede, la Soli, la Loli i el Panoli - M. Àngels BOGUNYÀ

Aquest llibre es una novel·la de misteri i humor, a partir de 10 anys, és de l'editorial Baula i de la col·lecció Ala delta. Té 136 pàgines, però la lletra es fàcil de llegir i no hi han paraules difícils d'entendre.

És la història d'un nen que es diu Adrià, que visita una casa antiga a punt d'enderrocar, ell sospita que hi ha fantasmes, li fa por tornar-hi sol i convenç a una amic perquè li acompanyi, el Panoli.
Els dos amics hi tornen i troben una capsa plena de papers antics i misteriosos que els duran a fer una recerca plena d'intriga fins a arribar a un enorme tresor amagat...

La seva autora es M. Àngels Bogunyà, va néixer i viu a Molins de Rei i a més de ser escriptora, ha treballat en l'ensenyament, ha fet traduccions i activitats d'animació a la lectura. Recentment ha rebut un premi Crítica Serra d'Or per l'obra: Les veus protectores.

Aquest, és un llibre ple d'intriga i misteri, per a mi, està molt bé però el final m'ha decebut una mica perquè jo m'esperava més. Però igualment, us animo a llegir-lo! perquè potser a vosaltres us agrada...

1 comentari:

Anne Serrano ha dit...

A mi m'agraden aquets llibres pot ser mo llegeixi aquest estiu!!!

bueno deu guapa!!!1