18 de març 2009

Mandràgora, Laura GALLEGO GARCÍA

A la cort del rei Hèctor el savi Cornèlius ha desaparegut sota estranyes circumstàncies. El rei, pressionat per la reina, busca a un nou erudit. El savi Zacaries, o Zacarius, com li diu la sobirana, acompanyat per la seva fila Míriam, el substitueix. En realitat, el que volen pare i filla es descobrir el per què de l'enigmàtica desaparició de l'antic savi, ja que sospiten que podria ser un nigromant, és a dir, un mag que practica la màgia tenebrosa. Al mateix temps que investiguen, la Míriam intenta adaptar-se a la refinada forma de vida de les donzelles. S'enamora, platònicament del príncep Marc, i ella enamora a en Jaume, cavaller mediocre però de gran cor. La Míriam fa una visita al bosc, ja que necessita mandràgora per preparar un filtre d'amor, però queda molt desconcertada, perquè es troba amb unes bruixes que li insinuen que ella no és del tot humana, que la seva vertadera identitat es troba amb elles, al bosc. Per acabar-ho d'adobar, en Cornèlius ha organitzat a un exèrcit fantasma, al que només es pot vèncer matant al capità viu que el dirigeix. Els cavallers del rei Hèctor, que ignoren aquest fet, es preparen per la batalla, però, cada vegada que claven un cop, es troben a un cavaller que els ataca sense cap sota l'elm. En Jaume intenta trobar al capità de carn i ossos, en Zacaries s'enfronta a en Cornèlius, i la Míriam comprèn que per guanyar necessiten l'ajuda del bosc. Inicia una maniobra de distracció, barrant el pas als cavallers fantasma mitjançant la màgia, intentant proporcionar a en Jaume el màxim de temps per matar al capità. Però les bruixes són humanes i es cansen, la seva energia no és il·limitada...
Per saber qui surt victoriós de la batala i qui no, haureu de llegir el llibre.
US EL RECOMANO!!! Si el llegiu i us agrada, també us han d'agradar la resta de llibres de l'autora.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

He llegit la triologia de memòries de HIDÚN, de la Laura Gallego, em van encantar i per això tinc la intuisió de que aquest també m'agradarà.

Claudiaa* ha dit...

Hola Júlia sóc la Clàudia Montoro aquet llibre deu ser molt interesat.Ah! una cosa que el llibre de noi de pijama de ratlles me'l vaig lleguir en català i posava "Out-with".Però.. put ser que en castella posi "Auschwitz".Bueno fins demà ;)