05 de març 2009

Simó Samsó contra el monstre vegetal, Eric GOMÀ

Aquest llibre tracta d'un home, que per podar les plantes utilitza mètodes asiàtics com el karate, el judo,...
Per tot el món era reconegut com el millor jardiner de tots, fins que un dia va rebre un telegrama d'un poble on explicaven que no podien dormir a causa d'un monstre que els invadia fins i tot dins de la casa. Quan en Simó va acabar de llegir el telegrama, va agafar el primer tren que anava en direcció a aquella ciutat.
En arribar a la ciutat, en Simó volia anar directe al gra, però quan va veure el que seria el seu nou contrincant, va quedar sense aire per dir res.
Es van enfrontar una vegada, i els dos n'havien sortit malparats. No s'imaginaven que el seu contrincant seria tant fort.
Al acabar la que seria la seva primera lluita, en Simó va anar a meditar i va recordar un vell probervi xinès (normalment no serveixen de res però alguns sí), i se li va ocórrer una idea, construir una gran muralla fins la xina.
Tot estava en pràctica, els paletes començaven a construir la muralla i la genmt intentava averiguar què li havia passat al cap d'en Samsó.
Quan la muralla ja s'havia acabat van posar-hi aigua perquè la planta hi anés, quan va estar damint de la muralla de xinba, els ciutadans van destruir la muralla que la podria tornar a portar a "casa". Tothom li va agrair en Simó el seu aginy i la seva rapidesa en què pensava.
En Simó en tornar a casa, pensava en quina bèstia s'enfrontaria el proper cop.

Aquest llibre potser és una mica infantil, però és divertit. La imaginació et vola quan t'imagines com és en Simó i què estaria fent en aquell moment.

1 comentari:

Amara Ortega ha dit...

la veritat es que si que sembla un conte per a nens petits pero les aperiencies enganyen per cert escrius molt bé