21 de maig 2009

Destinació Frankfurt, Agatha CHRISTIE

Sir Stafford Nye és un home que per culpa d'un viatge amb avió s'ha d'esperar a l'aeroport de Frankfurt. Quan està allà una dona li proposa canviar-se de papers i que ella es faci passar d'ell perquè no la matin.
Quan Sir Stafford Nye torna a Londres on té la seva casa veu que algú el vol mata perquè quan ha surtit al carrer o ha anat a l'òpera han estat a punt de matar-lo. Ell va a veure a la seva tieta Matilda però no li serveix per molt. Després va a un sopar important, és que ell és polític i quan se'n va el segresten.
Quan el segresten ell veu que hi ha persones que volen que hi hagi una anarquia total i que per mitjà dels diners, les armes, les drogues ho volen conseguir. Llavors va amb la dona de lo de Frankfurt pel món per veure com va lo de l'anarquia.
Es fan reunions en indrets com França i Londres per intentar solucionar-ho però al final es no es pot.
El que queda us ho deixo perquè ho llegiu vosaltres.
Aquest llibre com veieu té molt d'argument i si no s'està atent costa de llegir-lo. Però és un llibre molt interessant.
Agatha Christie va nèixer a Torquay (Anglaterra) el 1890 i està considerada una de les millors escritores de misteri de tots els temps. Va escriure 79 relats de misteri.

1 comentari:

Marc Sisó ha dit...

Ei Varas! Aquest tipus de llibres m'agraden molt, si tinc temps me'l llegiré, però crec que me'l agafo l'any que ve i així podré comentar-lo amb tu.