25 de maig 2009

Febre de teatre

La Vini i en Björn son parella, se apuntan a un escola de ball. El Björn li donant una beca de música per als Estat Units , quan la Vini s'assabenta es posa molt trista i pensa que passara molt de temps sense veure.
En la classe de la Vini forman un grup de teatre i se apuntan bastanta gent d'altres cursos.
A la festa de fi de curs de l'escola.Fan un concurs de ball i el Chris un que també fa l'obra i de l'escola de ball li demana a la Vini si vol balla amb ell se apuntant al concurs de ball,formen una bona parella perquè es complementen molt bé i l'actuació li surt molt bé i guanyan el primer premi i tots els seus amigs queden molt sorpreses i els felicitant.

A l'institut comencen a baixa el ritme de estudi,i la societat de pares decideix que volen dissoldre el curs perquè tinguin mes temps de estudiar però a la Vini se li acudeix ajudar als més necessitat ,que alguns que sàpiguen mes del alumnes li expliquin i també amb ajuts del alumnes i professors...

1 comentari:

Anne Serrano ha dit...

Annette veig que tagrada aquest llibres .
Annette aquest llibre has llegit un mon de llibres veig que ara ta donat per lleguir llibres en catala ,jo si es molt dibvertit mo llegeixo en quatre dies per lo meny pero tampoc es tan bo lleguir tans llibres.

Aquest llibres estan molt bé podries dedicarte aquestes vacances a lleguir llibres d'altres editors .