28 de maig 2009

Quadern de Berga JAUME COPONS


Quadern de Berga és un llibre que explica la vida d'una adolessent que es diu Blanca.
Parla de que la Blanca i el seu pare s'en van a Berga per vacances d'estiu. La Blanca no hi havia tornat desde la mort dels seus avis i ella troba Berga aborrit. Però no s'havia arribat a pensar el que li passaria aquestes vacances. El seu pare es el principal sospitos d'un assesinat, i ella sap que no ha pogut ser el seu pare. La Blanca i un dels seus veins els Serra, en David, intenten averiguar el que va passar i per què el van boler imbolucrar en un assesinat.

El seu oncle Manel paga la fiança per que surti de la pressor tenin que hipotecar la seva casa i venen els seus camps. El pare de la Blanca li promet a en Manel que li tornaria els diners, però aquella nit el seu pare desapareix amb el seu cotxe.

Desde aquell punt la Blanca comença a averiguar tot el passat del seu pare, i le Blanca es veu obligada a saber el que va fer el seu pare i el que intenta fer per a pagar els seus deudes.

Aquest llibre m'ha agradat molt i proposso que qui tingui temps se'l agafi l'any que ve o que l'agafi prestat de la biblioteca.

3 comentaris:

Eric Varas ha dit...

Siso tas passat amb la imatge, però ja em llegiré el llibre

Eric Varas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eric Varas ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.