18 d’abril 2009

El cinque mag


El llibre tracta de un noi que es troba una carta anant caminant per els carrers de Barcelona.Quan obra la carta veu escrit :ets un mag? si aquesta carta ha arribat a les teves mans,probablemant si, dubta i definitivament decideix anar al lloc on li diu la carta.

Quan arriba, troba una casa gran, surt un home i li deixa passar, aquell mateix moment tindra que superar probes que li faran 4 mags joves,un terrible joc sense regles ni límits està a punt de començar fins arribar a la proba final que tindra que decidir entre la vida i la mort.

7 comentaris:

Anne Serrano ha dit...

Annette espero que sigui divertit per el que diu .
petons!!!!!

Paula Luque ha dit...

Uix! Annette, fa una mica de por això d'haver de decidir entre la vida i la mort. Però sembla molt intaressant i ple de misteri!

noelia ha dit...

Aquest llibre suposu que ha de fer bastabt por si quan t'el llegeixs et poses eb la situació del personatge.Perquè això de tibdre que decidir entre la vida i la mort fa una mica de por.Però a de ser un llibre amb molta intriga i molt inetresant.Encara que ami no m'agraden els llibres de por.I per cert Annette la presentació et va quedar d'allo més bé feicitats.

Jordi Sierras Socias ha dit...

Sembla molt interessant aquest llibre, crec que me'l llegire.
Adeu.

Bet Noguer ha dit...

Sembla guai,i molt interesant alhora, pro fa una mica de por lu de o vida o mort bueno es igual mel llegire si em queden dies vale.

Adeuu

Anònim ha dit...

jo ja m'he lellegit en 3 dies perque m'el van regalar per St. jordi i esta pler de emosions, massa i tot.Peró es el millor animo a que fajin el segon volum.
gracies, Seth 5é

Unknown ha dit...

És un llibre de misteri interesent, és misteriós...
xD XD!!!!