06 de maig 2009

Crepuscle

Crepuscle es una historia romàntica en la qual una jove corrent s'enamora de un vampir. La bella arriba nova al poble del seu para i allà no coneix a casi ningú, però fa amics haviat, el primer dia d'institut li crida la atenció una família els "culen" i un en concret Edward. I dona la casualitat que els posen junts a ciencies, la Bella sospita coses rares, i arriba a la conclusio de que podria ser un bampir, i li pregunta, ell li diu que si, i bueno senamoren un de laltre, i lo curios es que a la Bella li dona igual que sigui un bampir. Un dia cuan la Bella ya coneixia els pares del Edward va anar amb tota la familia a judar a "beisbol" i es van trobar als vampirs dolents, i es ban adonar de que la Bella era una umana, i un deis, el Jemes es va quedar amb les ganes de mosegar a la Bella, pero el Edward no el va deixar, pero el James va ser espabilat, i li ba tendre una trampa a la Bella, i la Bella va caure, el James va mosegar a la Bella pero just en aquell moment va apereixer el Edward i la seva familia i van matar al James i el Edward va salbar a la Bella. Un cop la Bella ja estaba curada ban anar al bai de fi de curs i la Bella li va demar al Edward que la moseges i aixi ella podia ser una vampira i com els vampirs eren inmortals aixi podrien vivir sempre junts. Pero el Edward li ba dir de moment no... I continuara en Lluna nova

4 comentaris:

Júlia Oller ha dit...

Hola!
La veritat és que, per ser un best seller, aquest llibre està molt bé. T'has de llegir les continuacions: Lluna nova supera a Crepuscle, Eclipsi supera a Lluna nova i A trenc d'alba supera a eclipsi. Ara l'autora ha tret un nou llibre, independent de la saga. Es titula The host; de moment crec que només ha sortit en castellà. També és una història d'amor, però encara més inquietant que crepuscle. Segur que val la pena.
Adèu!

Anne Serrano ha dit...

Aquest llibre esta molt bé ,de tan bé que estaba mo vaig llegir en quatre dies ara en falta llegir els dos ultims quina intriga.
!!Ari jo de tu no posaria gran part del llibre perquè la gent que ho llegeix ho sabra i no es pla!!!
Ha hi recorda a finals d'any surt la segona pelicula , no tu perdis.

Petons de l'Anne,deu.

Unknown ha dit...

He llegit el llibre i he vist la pel·lícula; com sempre el llibre es millor. Com diu la júlia aquets autora ha tret nous llibre independents de la saga.

A TOTS I TOTES QUE NO LE HO LLEGIT, HUS EL RECOMANO!!!

un ptó a10

M A R T A ha dit...

No he vist la pel·lícula però m'han dit que esta molt bé espero llegir-me'l. Semble interesant.