06 de maig 2009

El diari del Greg, Jeff KINNEY

Aquest llibre es de l'editorial Empúries i el seu autor es Jeff Kinney, que es va graduar a la universitat de Maryland, després va entrar en el món de les historietes sense èxit, fins que va començar a publicar a internet el que seria el diari del Greg, passat posteriorment a llibre. Actualment treballa a l'àrea informàtica.

El llibre va d'un nen que es diu Greg, té 12 anys i la seva mare li compra un diari que le dura tot un curs escolar: 1r d'ESO. En Greg ens narra la vida d'un noi preadolescent amb les desventures que li van passant al llarg del curs.
El que en Greg pensa de la secundària es que és la "parida" més "còsmica" que s'ha inventat mai, perquè hi ha nens com ell, que encara no han fet el canvi, barrejats amb "goril·les" que ja s'afeiten dugues vegades al dia. Si ell pogués ecidir, els cursos es repartirien segons les alçades, ja que aleshores hi hauria nens que encara anirien a P3. També diu que de gran sera famós però que de moment ha d'estar a classe amb un parell d'idiotes al costat.

Aquesta novel·la té 217 pàgines, la lletra grossa i està molt il·lustrada. És un llibre bastant divertit per les coses que li van passant al Geg, però per sort per a tothom el que diu que farà, i el que fa realment són coses molt diferents.
Animo a tothom qui vulgui riure una estona allegir-se aquest llibre!

3 comentaris:

Júlia Oller ha dit...

Hola! Aquest llibre és divertit per passar l'estona, però jo crec que són més adequats per a nois i noies més petits que nosaltres. A més, crec que una aventura gairebé no es diferencia de l'altra. La veritat, jo no el recomanaria.

Esther ha dit...

Bona feina Paula! Vas fer una bona presentació i has engrescat alguns companys a llegir aquesta novel·la.

M A R T A ha dit...

Sembla divertit me'l tens que deixar llegir ¬¬.